Karhuryhmän erikoismies

Kohteesta SRP Wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Karhuryhmän erikoismies on Karhuryhmän erikoiskoulutettu käsittelemään erikoisia välineitä kuten C4 räjähdettä ja kiipeily narua. Hänellä on myös enemmän mukana normaalia karhuryhmän varustusta kuten enemmän rynnäkköpanoksia ja savukranaatteja.

Huomautus tämä työ tarvitsee Kulta jäsenyys.


Ekstravarusteet[muokkaa]

C4-räjähde[muokkaa]

C4 räjähde käytetään tilanteissa missä muu tapa päästä sisälle on menetetty. C4 voi asettaa ajastimella Mouse2 näppäytyksellä maksimissaan 20 sekunttia. Mouse1 näppäytyksellä asennat C4 räjähdettä maahan mihin aikaan se oli laitettu. Tämän räjähdyttyä se tekee massiivisen rähjähdyksen varmasti tappamalla kaikki jotka ovat sen ympärillä ja syttymällä sen aluen tuleen missä se räjähti mikä pystyy tuhoamaan proppeja.

Kiipeilynaru[muokkaa]

Kiipeilynaru käytetään rakennuksien kiipeemiseen jolla pystyy kiivetä kaikkia rakennuksia mitä SuomiRPellä on tällä hetkellä. Heität puukon jossa on naru kiini painamalla Mouse1 ja menet sen lähelle painamalla E. Alat kiipeämään ja heti kun saavut huipulle saat pienen boostin että pääset katolle että et putoa. Pystyt poistamaan narun kuin se olisi proppi painamalla Z tai mikä on sinun viimeisen proppi poisto nappi.