Kulta jäsenyys

Kohteesta SRP Wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kulta-jäsenyyden osto SRP-kaupassa

Lyhyesti[muokkaa]

Kultajäsenyyden edut
3 uutta virkaa
Uusia ajoneuvoja
Tason 3 rahanpesukoneet
50,000$ pelirahaa palvelimelle
Wiremod
Prop limit 80 (tavallinen 40)
5 extra lamppua ja text screeniä
34 uutta pukua vaatekaupassa
Yksi extra sivu tavaraluetteloon
Yksi extra sivu kaappitilaan
Discord, tab ja chat merkintä nimelle
Mahdollisuus luoda yksi hahmo enemmän palvelimelle
Mahdollisuus ottaa karhuryhmän taktiset varusteet poliisina

Kulta-jäsenyys toimii samalla tavalla, kuin muiden palvelimien "Vip-jäsenyys". Kun ostat Kulta-jäsenyyden saat tottakai erilaisia monipuolisia etuja palvelimella, joita voit käyttää hyödyksi.

Kulta-jäsenyys kestää 91 päivää lunastamisesta. Voit ostaa kultajäsenyyden täältä

Muista![muokkaa]

Lahjoittamalla palvelimelle hyväksyt henkilökohtaisesti että lahjoittamaasi määrää käytetään palvelimien kustannuksiin määrää tarkoittaen rahallista lahjoitusmäärääsi, myöskin hyväksyt että "jäsenyytesi" tarkoittaen mahdollista kultajäsenyyttä päättyy 91 päivän kuluessa lahjoituksesta, myöskin hyväksyt että jäsenyytesi saattaa peruuntua mahdollisen "porttikiellon" takia joka tarkoittaa että et voi ylläpidon määrämistä periaatteista pelata palvelimella "jäsenyytesi" aikana.

Palautukset[muokkaa]

Sinulla on oikeus saada Lahjoittamasi määrä takaisin mikäli palvelimen ylläpito ei pysty asettamaan lahjoituksesi vastineeksi näyttävää jäsenyyttä ja olet sitä aktiivisesti yrittänyt palvelimen ylläpidon tai automaattisen lahjoitusmekanismin käyttämällä hankkia.

Lahjoitus[muokkaa]

Lahjoituksen päämääränä on kertoa muille "palvelimen" pelaajille että olet lahjoittanut palvelimelle, tämä näytetään virtuaalisella kosmeettisella "hyödyllä" Ymmärrät lahjoittamisen periaatteet etkä "Osta" palvelimelta palveluja.