Palkkamurhaaja

Kohteesta SRP Wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yksi Palkkamurhaajan pelaajamodeleista

Lyhyesti[muokkaa]

Palkkamurhaajan tehtävä on suoraan sanottuna hoitaa palkkamurhia, joita sinulle tarjotaan. Pelaajat voivat painaa E sinuun, jolloin he voivat valita palkkamurhan haluamaansa henkilöön. Sinun tehtäväsi on hyvin yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kokemusta tarvitseva. Muista aina varmistaa, että pelaaja joka haluaa palkata palkkamurhan, on hänellä pätevä syy siihen. Muista, että olet itse ensikädessä punnitsemassa onko jokin syy tappaa toinen tarpeeksi. Palkkaaja ja sinut voidaan mahdollisesti tuomita "Adminsitissä", jos et ole varmistanut syytä tappaa tai olet punninnut tilanteen väärin.

Voit tottakai tehdä sivubisneksenä basetusta tai muuta normaalia mitä kansalainen tekisi, mutta muista että päätehtäväsi on suorittaa palkkamurhia ja muita tehtäviä mitä sinulle tarjotaan.

Palkka[muokkaa]

Palkkamurhaaja saa työtehtäviensä lisäksi säännöllisesti 200€ tilillensä.

Komennot[muokkaa]

/hitprice vaihtaa palkkamurhan hintaa, jonka palkkaaja maksaa automaattisesti, kun hyväksyt tehtäväsi. Hinta voi sijoittua välille 2000€ - 5000€

/cancelhit peruu sinun hyväksymäsi palkkamurhan. Palkkamurha siis peruuntuu.

Määrä[muokkaa]

Palkkamurhaajia voi olla vain 1 kerrallaan palvelimella toiminnassa. Työ on myös rajoitettu Kulta-jäsenien käyttöön.

Ulkoasu[muokkaa]

Palkkamurhaajalla on 23 eri vaihtoehtoa omalle kravaatillensa (Huh!) ja 14 vaihtoehtoa puvunsa väritykselle. Voit halutessasi käydä vaihtamassa pukusi vaatekaupalta toiseen Palkkamurhaajalle sopivaan pukuun.

Varusteet[muokkaa]

Aseet[muokkaa]

Palkkamurhaajalla on käytössään oma työn mukana tuleva pistooli (aikamoinen työsuhde-etu) Colt M1911 Silenced. Yllättäen tämä pistooli on vaimennettu äänenvaimentimella ja siinä on suurennettu lipas tehokkaaseen kohteen tuhoamiseen. Pistoolia saa käyttää myös muihin tehtäviin ja toimintoihin, mihin palkkamurhaaja joutuu työuransa aikana.

Työkalut[muokkaa]

Palkkamurhaajalla on myös takataskussaan sorkkarauta (Lockpick) jolla hän voi murtautua mapin mukana tulleiden ovien läpi murtamalla niiden lukon, tai pelaajien luomien "elevetoreiden" läpi. Muista, että lukon murtaminen vie aikaa, sekä siitä kuuluu ääntä ja voi sössiä tehtäväsi täydellisesti. Poliisi voi viedä tämän sorkkaraudan sinulta, jos hän tutkii sinut.

Palkkamurhaajan viran mukana tulee "Climb SWEP 2" niminen työkalu. Voit sillä kiivetä kattojen ja tottakai muiden paikkojen päälle oikein käytettynä. Tämän työkalun oikeaoppinen ja tehokas käyttö tarvitsee kokemusta ja harjoitusta, joten älä suutu jos alussa tuntuu että et pääse mihinkään ja murrat jalkasi useampaan otteeseen.

Tässä englanninkielinen ohjevideo auttamaan: https://www.youtube.com/watch?v=ojgru6XBNoQ

Eseimerkki roolipeli[muokkaa]

Palkkamurhaaja pitää pesulaa teollisuus alueella, hän mainostaa pesulaansa aktiivisesti eikä se ulkopuolelta näytä epäilyttävältä. Palkkamurhaaja kumminkin tarjoaa "ekstra pesua" muille kansalaisille tarkoittaen palkkamurhaa. Palkkamurhaaja on saattanut jopa rakentaa itselleen takahuoneesee suunnittelupöydän sekä asekaapin syventääkseen roolipelin laatua.