Ylläpito

Kohteesta SRP Wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nykyinen Ylläpitotiimi (22.6.2021 lähtien)
Mipastu.jpg

Mipastu

SuomiRP Perustaja & Omistaja (Super Admin)
Masi.jpg

Masi

Ylläpitäjä (Admin)
Vade2.jpg

vade

Ylläpitäjä (Admin)
Nico.jpg

TheFatFinnishDude

Ylläpitäjä (Admin)
Waldz3.jpg

Waldz

Ylläpitäjä (Admin)
Errors3.png

Errors

Valvoja (Moderator)
Gridder.png

Gridder

Valvoja (Moderator)
Avig1.jpg

Avigdor

Valvoja (Moderator)

Lyhyesti

SuomiRP ylläpito koostuu vapaaehtoisista henkilöistä, jotka ovat valmiita käyttämään omaa aikaansa, jonka he voisivat käyttää roolipelaamiseen, palvelimen järjestyksen ylläpitämiseen. He myös ideoivat yhdessä miten palvelinta tulisi päivittää ja mitä ominaisuuksia muuttaa tai parantaa. Tämänhetkinen "ylläpitotiimi" koostuu kahdeksasta pelaajasta, joista kaikki ovat päässeet ylläpitoon aktiivisella ja esimerkillisellä pelaamisellaan ja käytöksellään (Poislukien yksi palvelimen perustaja Mipastu).

Omistajalla (Mipastu) ja Admineilla (Masi, Vade, TheFatFinnishDude, Waldz) on eri väriset physgunit, pinkki ja oranssi järjestyksen mukaisesti. Valvojilla ei ole eri väristä physgunia, kuin tavanomaisilla pelaajilla. Normaaleilla pelaajilla on perinteinen vaaleansininen (syaani) physgun.

Yhteydenotto palvelimella

Jos tahdot ottaa yhteyttä paikalla olevaan ylläpitoon toimi näin:

Aukaise Chättiruutu [Y] > Aloita viestisi @ merkillä (esim. "@ jonnet tappavat ilman syytä") > Paina Enter lähettääksesi viestin > Ylläpito ottaa sinuun yhteyttä joko Yksityisviestien kautta, tai ottaa sinut katolle puhumaan asiasta.

Jos ylläpitoa ei ole paikalla palvelimella, luo ensisijaisesti Ilmianto asiasta osoitteessa: https://foorumi.suomirp.net/forums/ilmiannot.12/

Toiminta

Ylläpito toimii palvelimella omalla aikataulullaan. Ylläpitolaisilla ei siis ole tiettyä kellonaikaa ja päivämäärää, jolloin he saapuvat palvelimelle, vaan he itse päättävät itsenäisesti milloin saapuvat palvelimelle. Pelaajat voivat tottakai pyytää ylläpitolaista paikalle palvelimelle, jos meiniki on sääntöjen vastaista tai muuten vaan sekavaa.

Oikeudet

Ylläpidon jäsenillä on erikoisoikeuksia palvelimella. He voivat ottaa toisista pelaajista "Physics Gunilla" kiinni, toisin kuin muut pelaajat. He voivat jäädyttää "nappaamiaan" pelaajia. Jos huomaat, että teleporttaat yhtäkkiä jollekkin katolle, ja sinulle aletaan puhumaan, on kyseessä aina ylläpidon jäsen, joka tahtoo selvittää jonkin asian sinun kanssasi. Tätä kutsutaan nimellä "Adminsit" tai "Kattokeskustelu". Tämä ei ole RP-tilanne ja sinun ei tarvi Roolipelata omaa hahmoasi ja voit puhua OOC-asioista (Roolipelin ulkopuolinen asia)

Mihin ilmiantaa oikeuksia rikkova ylläpitäjä

"Ensimmäisenä sinun kannattaa pohtia asioita eri kannalta, ja laatikon ulkopuolelta. Mieti asiaa kantilta joka ei ole vain sinulle hyödyksi ja mieti tekikö ylläpidon jäsen oikeasti väärin vai oliko tämän asian miettiminen vain pieni raivonpuuska."

Mikäli edelleen olet sitä mieltä, että ylläpidon jäsen on tehnyt väärin, seuraa linkkiä ja sen antamia ohjeita: https://foorumi.suomirp.net/threads/miten-ilmiannan-yllaepitolaisen-joka-kaeyttaeae-oikeuksiaan-vaeaerin.7/

Historia