Säännöt

Kohteesta SRP Wiki
Versio hetkellä 12. heinäkuuta 2021 kello 11.49 – tehnyt Mipastu (keskustelu | muokkaukset) (→‎Kotietsintä säännöt)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleiset säännöt

Normaalitason yleissäännöt

1.1 – Minkäänlainen huijaaminen tai kolmannen osapuolen ohjelmiston käyttäminen (kuten auto clicker) ei ole sallittua.

1.2 – Voit hallita ja käyttää vain yhtä käyttäjätiliä serverillämme (steam-tili). Useamman tilin käyttämisestä rangaistaan. Porttikiellon kiertämisestä toisella käyttäjällä seuraa pysyvä porttikielto.

Jos haluat siirtyä käyttämään toista tiliä, ota yhteyttä ylläpitoon.

1.3 – Älä liity uudelleen palvelimelle, tee itsemurhaa, vaihda työtäsi tai mitään muuta välttääksesi roolipelitilanteita. Jos sinun täytyy yhtäkkiä lähteä, ilmoita asiasta tilanteessa oleville henkilöille ja anna heille hetki päättää tilanne.

Mikäli et voi jäädä hetkeksikään suosittelemme, että ilmoitat asiasta ylläpidolle ja katkaiset yhteyden peliin.

1.4 – Loukkaava, rasistinen tai seksistinen OOC-keskustelu on kielletty. Älä kirjoita viestejäsi käyttäen

CAPS LOCKIA.

1.5 – Ylläpidon päätökset eivät ole neuvoteltavissa.

1.6 – Toisten pelaajien huijaaminen ei ole sallittua. Älä myöskään varasta toisen pelaajan tavaraa, joka on laskettu maahan (esim. aseiden osto).

1.7 - Älä mainosta muita palvelimia tai GMod-yhteisöjä millään tavalla.

1.8 - Jos näet, että joku rikkoo sääntöjä varoita häntä ja ota yhteyttä ylläpitäjään. Älä ota tilannetta omiin käsiisi. Saat silti puolustaa itseäsi, jos hahmosi elämä on vaarassa sääntöjen rikkomisen takia.

1.9 - Pyrkimys löytää säännöistä porsaanreikiä johtaa todennäköisesti rangaistukseen.

1.10 - OOC-keskustelu tulee käydä suomeksi. Muut keskustelu on kansainvälistä.

1.11 – Älä houkuttele muita pelaajia tekemään mitään mikä on ristiriidassa sääntöjen, lakien tai broadcastsin kanssa.

1.12 – Kaikenlainen turha meteli äänikeskustelussa on kielletty. Jos haluat toistaa musiikkia mikrofonin kautta varmista, että ääni ei ole liian kova ja mikrofoni on kunnollinen.

1.13 – Älä vaihda peli rahaa/tavaroita oikeaan rahaa, CS: GO-skineihin, peli avaimiin tai mihinkään muuhun joka on muussa pelissä.

1.14 - Bugien /glitchien hyväksikäyttö on kielletty.

1.15 - Toisen pelaajan / henkilon kiusaaminen / kaikki kiusaaminen on jyrkasti kiellettyä ja johtaa pysyvään porttikieltoon.


FearRP

2.1 – Sinun katsotaan olevan FearRP: n alla, kun olet näköyhteydessä näkyvästi aseistettuun henkilöön, joka on mikrofoonin kuuluvuus alueella ja hän voi vahingoittaa hahmoasi tuona hetkenä. Sinun on pelättävä aseistettuja ihmisiä ja hengenvaarallisia tilanteita. Sinun on noudatettava FearRP: n alaisten henkilöiden käskyjä , et saa ottaa asetta, hyökätä tai juosta pois. FearRP koskee lähitaisteluaseita, jos olet lyömäalueella. Jos olet ajoneuvossa tai olet näkyvästi aseistettu et ole FearRP: n alla. Näkyvästi aseistettu tarkoittaa, että sinulla on ase kädessä. Et ole näkyvästi aseistettu, kun istut ajoneuvossa. Jos joku vaihtaa pistoolista käsirautoihin / köyteen pidättääkseen, FearRP pätee edelleen. Jos sinua kohden tai sinun vieressäsi aletaan ampumaan / Käynnistyy tulitaistelu, FearRP ei enään päde.

2.1a – Mikäli olet ajoneuvossa ja se liikuntakyvytön/tuhoutunut/jumissa/ ei pääse suoraa reittiä karkuun, niin silloin olet fearRP;n alla, myöskin mikäli olet pysähtyneessä ajoneuvossa ja aseellinen mies on realistisesti vaarallisessa asemassa, kuten tuulilasin välittömässä läheisyydessä (pystyy ampumaan suoraan tuulilasin lävitse kuskin) silloinkin olet fearRP;n alla,

Basic Roleplay -säännöt ja työehdot

3.1 - Hahmollasi on oltava kelvollinen syy hänen toimintaansa. Erityisesti sellaisissa tilanteissa, jossa vahingoitat muita pelaajia tai muuten vaikutat muihin pelaajiin. Näissä tilanteissa sinulla tulee olla sopiva syy. Esim. yksittäinen korruptoitunut poliisi lyö sinua pampulla. Tämä ei anna sinulle sopivaa syytä tappaa kaikkia poliiseja.

3.2 - Raiskausta tai muuta seksuaalista hyväksikäyttöä ei sallita. Sinulla ei myöskään ole oikeutta käyttää todellisia ääriliikkeiden nimiä tai symboleja.

3.3 - Älä tee epärealistisia asioita joka ei liity asiayhteyteen (FailRP). Ajattele syyt teoillesi, mitä teet ja kysy itseltäsi, onko se realistista. esim. juosta ympäri kaupunkia ja lyödä muita pelaajia ollessasi kaupunginjohtaja (FailRP).

Tämä koskee myös epärealistisia rakennuksia, jotka eivät ole yhteydessä asiaan.

3.4 – Powergaming ei ole sallittua. (Esimerkiksi menet poliisiksi tarkoutuksena vapauttaa vain kaveri vankilasta. Vaihdat työksesi asekauppiaan ja ostat vain itsellesi aseita, jonka jälkeen vaihdat pois.)

3.5 – Mukautettujen työnimien tulee ilmoittaa täsmällisesti hahmosi työ, ja sinun tulee pelata valittua työtä täsmällisesti (esim. et voi pelata poliisia jonka työnimenä on rikollinen).

3.5a - Työtehtävät / työpaikat on toteutettava siten, että ne säilyttävät työn alkuperäisen tarkoituksen, ellet ole kansalainen. (Pelatessasi esim. asekauppiasta sinun tulee aina myydä aseita vaikka tekisitkin jotain muuta samalla. Ollessasi kaupunginjohtaja sinun tulee tehdä lakeja ja johtaa kaupunkia jne.)

3.6 – Vaihda työtäsi kansalaiseksi jos olet AFK enemmän kuin 5 minuuttia. Ylläpito voi siirtää sinut pois työstäsi jos olet AFK yli 5 minuuttia.

3.7 – Älä raidaa ollessasi asekauppias, mekaanikko, ensihoitaja, kaupunginjohtaja, vartija, kauppias, radio-juontaja tai kaupungin työntekijä.

3.7a - Kaikki 3.7 kohdan mukaisten töiden tarkoutuksena on tarjota kaupunkilaisille palveluja. Älä väärennä rahaa tai kasvata huumeita ollessasi näissä töissä. Lisäksi 3.7 kohdassa olevilla töillä ei ole tarkoitus harjoittaa rikollista toimintaa, joka ei liity heidän tehtävään.

3.8 – Mukautetut työntekijät voivat työskennellä viranomaisten kanssa, mutta heidän ei välttämättä tarvitse noudattaa hallituksen rajoituksia ja sääntöjä. Ylläpidon jäsen voi pakottaa mukautetun työntekijän noudattamaan hallituksen rajoituksia ja sääntöjä, jos he pitävät sitä tarpeellisena.

3.9 - Älä käytä tietoja, joka on saatu OOC (out-of-charachter), in-character (metagaming). (Suomeksi älä käytä hahmosi "elämän" ulkopuolelta saatuja tietoa roolipelissä.) Poikkeuksena voit käyttää Teamspeak / Discord / vastaava. Älä käytä sitä ohittamaan FearRP, NLR tai muita vastaavia tilanteita.

3.10 - Et missään nimessä saa yleisesti käyttäytä ruumiiden kanssa epäasiallisesti tai epärealistisesti, tämä tarkoittaa niiden heittelyä tai kuljettelua ilman syytä!

3.11 - Physgunilla laserpointtaaminen on kielletty.

3.12 - Aseluvat koskevat ainoastaan asekauppiaalta saatuja aseita, jos siis kaupunginjohtaja myöntää aseluvan. Itsevalmistettuihin aseisiin EI voida myöntää aselupia ja ne ovat aina laittomia.

3.13 - Mikäli käytät jotain erityistä pukua jonka olet ostanut vaatekauppiaalta, sen täytyy kuvata sinun roolipeliäsi. Esim. kaupungin johtaja tuskin pukeutuu työukoksi tai poliisi partioi kaasumaskissa.

3.14 - PASSIVERP-SUOJA: PassvieRP:een ei saa liittyä mikäli sinun tarkoitus ei ole liittyä RP;een mikä on tapahtumassa, tämä on FailRP:tä, et voi mennä PassiveRP;een vain perseilemään ilman syytä.

Myöskin jos tuot mukanasi aggresiivista RP:Tä PassiveRP:een, sinulla on oltava siihen todella vakaat syyt, esim. todella hyvin toteutettu ryöstö jne, Et voi vain mennä passiveRP;en sisälle ja huutaa esim "droppaa tonni" (Esimerkkejä passiveRP:stä: Ravintola, KELA, Supermarketti. yms yms..)

Uuden elämän sääntö (jos kuolet) (NLR)

4.1 - Jos kuolet, unohdat kaiken ennen kuolemaa ja kuoleman. Et voi palata paikkaan, jossa kuolit 10 minuttiin tai osallistua millään muulla tavalla tapahtuneeseen RP:seen joka on kuolinalueellasi. Jos sinut surmattiin vältä kontaktia pelaajien kanssa, jotka tappoivat sinut NLR-ajastimen keston ajan. Pyydä ylläpidolta lupaa rikkoa NLR, jos olet kuollut bugiin / prop / RDM / jne.

4.1a - Selvennyksenä NLR Alueesta, Kuoleman jälkeen ET mene alueelle jossa kuolit vaan teet jotain muuta, sanalla "ALUE" tarkoitetaan koko ALUETTA ja sen LÄHEISYYTTÄ eikä vain aluetta jossa NLR ilmoitus näkyy/tulee chattiin. Esimerkiksi jos kuolet asuinalueelle/Kolmen kulmaan. Ei sinulla sinne ole asiaa. Mikäli myös esim taloasi/aluettasi, raidataan ja nlr aikasi kuluu mutta olet ollut kyseisessä raidissa mukana. Et voi siihen enään liittyä uudestaan, vaikka NLR aikasi olisi umpeutunut.

Ajoneuvojen säännöt

5.1 - Älä aja ihmisten yli tahallaan (CDM). Yritä aina jarruttaa ja väistää ihmisiä teillä. Soita aina ensihoidolle tapahtuneesta.

5.2 - Jos auto on jumissa, kutsu ylläpitäjä. Voit yrittää varovasti irroittaa autoa propilla.

5.3 - Älä rakenna omaa ajoneuvoasi ilman ylläpidon lupaa.

5.4 - Älä ränkkää torvea tai sireeneitä.

5.5 - Pasi:lla ajaminen edellyttää hyvää RP syytä (Esim. raid tai hostage tilanteet).

5.6 - Älä missään nimessä yritä ränkätä auton murtohälytys ääntä.

Työkalut ja prop säännöt

6.1 - Propit on tarkoitettu roolipelien rakentamiseen ja tehostamiseen. Proppien käyttöä muihin tarkoituksiin voidaan pitää väärinkäyttönä, esim. käyttämällä niitä tappamiseen/työntämiseen ajoneuvoihin tai pelaajiin. Proppilla lentäminen ympäriinsä tai käyttääkseen sitä esteenä itseään tai muita pelaajia kohtaan on väärinkäyttöä.

6.2 – Sinulla tulee olla ylläpidon lupa rakentaessasi alueelle, jota et omista. Kaupungin ulkopuolella voit rakentaa melkein minne vain, kuhan se ei ole esim. keskellä tietä. Kaupungintalolle rakentaessasi tarvitset kaupunginjohtajan luvan.

Tämä koskee myös kattoja, kaikki kattobaset tarvitsevat aina ylläpidolta erillisen luvan.

6.3 - Älä rakenna ansoja, epärealistisesti tuettuja rakenteita (kuten leijuvia kameroita) tai käytä työkaluja taistelun aikana. Saat nousta katoille ja rakentaa sinne kelvollisella roolipeliin liittyvällä syyllä käyttämällä tikapuita. Älä käytä physguniasi laserpointtaamiseen. Älä spämmää proppeja.

6.4 - Mikäli käytät Elevator-toolia tai teet kustomoituja ovia, pitää sen yhteyteen lisätä aina nappi tai keypad.

6.5 - Spawneille rakentaminen on kielletty, Voit kumminkin rakentaa spawnin lähettyville mikäli se ei haittaa muita pelaajia.

6.6 - Käytä huonekaluja (Tavarakaappi, Vaatekaappi jne.) niiden asianmukaisella tavalla. Älä osta huonekaluja kesken raidin tai RP-tilanteen.

Ovien säännöt

7.1 – Sinulla voi olla 2 kustomoitua lukittavaa ovea samassa paikassa ja niiden välillä tulee olla vähintään 2 metrin väli (2PHX). Kaikkien kustomoitujen ovien on oltava avattavissa molemmin puolin keypadilla tai nappulalla, joiden on oltava selvästi näkyvissä. Keypadilla ovea avatessa oven tulee pysyä avattuna vähintään 5 sekuntia.

Henkilö joka omistaa etuoven omistaa koko rakennuksen. Älä osta muita ovia siinä rakennuksessa tai rakenna siellä ilman etuoven omistajan lupaa. Ylläpitäjä voi sallia useamman kuin kahden kustomoidun oven rakentamisen, joka johtaa samaan sijaintiin harvinaisissa olosuhteissa, jos RP ehdottomasti sitä vaatii - esim. vankilan rakentaminen.

7.1.1 - Selvennys fading dooreihin ja kustomoituihin oviin, Sinulla saa olla vain kaksi ovea paikasta A paikkaan B, lukittuja ovia voi olla enemmän mutta esimerkiksi sitä raidaavan henkilön pitää pystyä pääsemään mihin tahansa kahdella oven avauksella. (Esim portti, ja monta huonetta talossa)

7.2 - Jokaiseen rakennelmaan on oltava ainakin yksi sisäänkäynti.

Base/Rakentamis säännöt

8.1 - Yksipuoliset materiaalit ovat kielletty. Ainoana poikkeuksena voidaan pitää realistisia rakennelmia. (kuulustelu huone, valvomo yms.)

8.2 - Perusteet, joilla puolustavalle osapuolelle on epäoikeudenmukaisia etuja, kuten pitkät kapeat käytävät, sisäänkäyntipaneelit, jotka ovat puolustajien ja muiden nähtävissä, voidaan pitää Doomfortina ja niitä ei sallita. ylläpidolla on viimeinen sana siitä, onko tukikohta laillinen vai ei - tee @ -puhelu kysyäksesi, jos olet epävarma.

8.2a - "Doomfort" on base, elikkä rakennelma joka on suunniteltu toisen osapuolen nöyryyttämiseen. Ainahan rakennelmat rakennetaan puolustavan osapuolen EDUKSI ja se on sallittua mutta "Doomfort" on rakennelma joka on EPÄOIKEUDENMUKAINEN, elikkä sen raidaaminen on liki mahdotonta. Mieti itseksesi, jos basessasi on kohta missä pystyt yksin lahtaamaan esim koko poliisivoimat, onko se oikeudenmukainen hyökkäävälle osapuolelle?

8.3 - Rakennelmasi on vastattava hahmon roolipeliä. Esimerkiksi köyhillä hahmoilla ei ole varaa perustaa esim. korkean teknologian sotilaallisia rakennelmia.

8.4 - Rakennuksien on oltava realistisia, tämä tarkoittaa että rakennelmilla on oltava teema ja taka-ajatus, mikäli esimerkiksi basettaessa rakennelma on tehty ainoastaan hyökkäyksen torjumiseen eikä sillä ole muuta virkaa, ei se silloin ole realistinen. Myöskään selviä "Ampujan luukkuja" taikka "Ampuma ramppeja" ei saa rakentaa, ne eivät näytä realistisilta, voit rakentaa samantyyppisiä rakennelmia mutta niiden tulee näyttää realistisilta / sopia teemaan.

8.5 - "KOS" tyyppiset rakennukset sekä tekstit ovat kiellettyjä.("Jos astut sisään niin kuolet" tai "Jos astut sisään en vastaa seurauksista")

8.6 - Epärealististen materiaalien tai värien käyttö rakennelmissa on kielletty. (esim. välkkyvät materiaalit, täysin mustat tai muunväriset materiaalit)

Kidnappaus säännöt

9.1 - Kuten kaikkeen muuhunkin, tarvitset luonnollisen syyn kidnapata jonkun. Voit pyytää maksimissaan $2000 / panttivanki, ja sinun on vapautettava ne, kun vaatimukset on täytetty. Sinun on huolehdittava panttivangeista koko ajan - älä jätä niitä sidottuna huoneeseen yksin. Maksimi aika mitä saat panttivankia pitää on 30 minuuttia.


Kotietsintä säännöt

10.1 - Tarvitset syyn kotietsintään. Sinun on hankittava kotietsintä lupa ennenkuin menet kiinteistöön, ellei ole RP syytä jolloin kiinteistöön on päästävä heti - esim. Laukauksia, asuja vaarassa.

10.2 - Kotietsinnän voi suorittaa samaan kiinteistöön / tonttiin kun aikaisempi kotietsintä on automaattisesti vanhentunut / tai aikaisemmasta kotietsinnästä on kulunut 30 minuuttia. Kotietsinnän voi suorittaa uudelleen samaan kiinteistöön uudelleen ennen tämän aikarajan loppumista vain ja ainoastaan vain painavalla RP-syyllä.

10.2a - Kotietsinnän "Loppumisella" tarkoitetaan, kun viranomaiset lopullisesti vetäytyvät alueelta, liittyvät viranomaiset ovat menehtyneet tai kotietsintä suoriutuu onnistuneesti.

10.3 - Kuolleet viranomaiset eivät voi palata samaan kotietsintään. Uudelleensyntyvien viranomaisten täytyy odottaa kotietsinnän ja NLR:n loppumista ennen alueelle palaamista.

Viranomaisten säännöt

11.1 - Voit rakentaa tiesulun, kun pelaat viranomaisissa kaupunginjohtajan luvalla.

11.2 - Voit olla korruptoitunut, mutta vain, jos se ei suoraan vaaranna virkamiesten tai siviilien henkeä. Se ei salli sinun mennä tappamaan kansalaisia ilman syytä tai tekemään aivan satunnaisia pidätysmääräyksiä.

11.2a - Korruptio sisältää, mutta ei rajoitu seuraaviin seikkoihin: (Vankejen kaltoinkohtelu, Aseiden myynti, Huumeiden käyttö/myynti, Liiallinen voimankäyttö, lavastus. yms.)

11.2b - Kaupungin johtajalla ja rikoskomisariolla on oikeus pidättää virkamies virastansa välittömästi ilman varoitusta mikäli korruptuneisuutta on havaittavaissa.

11.2c - Myös kaupungin johtaja voi olla osallisena korruptioon/ olla korruptoitunut, jolloin kansalaiset voivat aloittaa vastatoimenpiteitä. (Mellakka, uhkailu, vahingonteko tai pahimmassa/ viimeisenä vaihtoehton Kaupungin johtajan murha)

11.3 - Voit tappaa / vahingoittaa muita viranomaisten jäseniä, mutta vain, jos he välittömästi uhkaavat elämääsi, viattomien ihmisten elämää tai jos se on ainoa ja viimeinen voimassa oleva vaihtoehto. Älä vahingoita, tapa tai kosta henkilökohtaista syistä, kurin pitämiseen jne. Viranomaiset eivät saa hyökätä / tappaa kaupunginjohtajaa.

11.4 - Et voi tappaa aseettomia ihmisiä tai niitä, jotka eivät ole enään uhka (loukkaantunut, tajuton, käsiraudoissa jne.). Ainoa poikkeus on, jos olet diktaattori, joka määrää toimenpiteen tai kuolemanrangaistuksen asianmukaisesta rikoksesta.

Voit ampua pakenevaa ajoneuvoja vain, jos kuljettajat ovat aseellisia ja vaarallisia tai jos he ovat selvästi uhka kansalaisille / virkamiehille heidän ajamisillaan.

11.5 - Tarvitset ylläpidon luvan tulla diktaattoriksi.

11.6 - Poliisit eivät saa käyttää epärealistisia aseita jotka eivät oikeastikkaan olisi mitenkään realistisia, poliisit eivät käytä esimerkiksi AK-47;aa mutta voivat hyvinkin käyttää HK G3A3 kivääriä.

11.7 - Kaupunginjohtajan on tehtävä lait kaupungille 15 minuutin sisällä virkaan astumisesta.

11.8 - Ensihoitaja ei saa parantaa ketään kesken tulitaistelun. Ensihoitaja saa viedä henkilöt sairaalalle ja parantaa heidät siellä,

11.9 - Veroprosentin ylittäessä 20%, on kaupunkilaisilla oikeus ryhtyä vastatoimenpiteisiin.

11.10 - Sinun täytyy olla diktaattori, jotta voit laittaa yli 30% veroja.

11.11 - Mikäli saat potkut viranomaisten ammatista kaupungin johtajan tai rikoskomisarion päätkösestä, et saa tulla takaisin virkaan vähintään 30 minuuttiin.

Rikollisuuden säännöt

12.1 - Kun ryöstät pelaajan, voit pyytää enintään 1000$. Et voi ryöstää samaa pelaajaa kahdesti 15 minuutin kuluessa.

12.2 - Voit varastaa ajoneuvot myymällä ne takaisin omistajille tai muille osapuolille, mutta vain oikeilla roolipelien syillä. Mikäli teet näin, Maximi määrä mitä voit pyytää autoa kohden on 10000$

12.3 - Tarvitset adminin luvan tehdä PommiRP.

(PommiRP on kun sinulla on pommi joka räjähtää yleisellä paikalla ja haittaa sivullisia urheja. (esim terrori-isku) Pommeja voi silti käyttää aseena yksittäisiä ihmisiä ja vihollisia vastaan ilman että se leimataan PommiRP:ksi. (esim. Teidän basessa oleva pommi, jolla suojaatte itseänne ei ole PommiRPtä.)

12.4 - Älä tee rikollisuutta, jonka tarkoituksena on vain poliisin pyrkimys hyökätä ja / tai ryhtyä tulitaisteluun.

12.5 - Katujengiläisten ensisijainen painopiste on pientä rikollisuutta (vandalismia, julmuuksia jne.). Vakavampi rikollisuus olisi harvinainen tapaus ja se tapahtuisi johtuen hyvin järeistä RP-syistä ja hyvin harkitusta taustasta.

12.6 - Palkkamurhaajan on varmistettava, että heidän työnantajillaan on pätevä syy palkkamurhaan jollekin. Jos näin ei tapahdu, voi johtaa sekä palkkamurhaajan, että heidän työnantajaansa rangaistaan RDM:lle.

12.7 - Mikäli alkoholin tekemistä ei ole sallittu laissa, se on automaattisesti laitonta. Mikäli se sallitaan laissa, on se laillista.

12.8 - Kaikki aseet ovat laittomia ilman niihin kuuluvaa aselupaa, ellei kaupungin johtaja diktaattorin oikeuksin toisin määrää.

12.8a - Kaikki sarjatuliaseet ovat silti laittomia ja näihin ei voi aselupaa saada ellei henkilö ole viranomaisten valtuuksilla toimimassa kaupungin johtajan päätöksestä (henkivartija, etsivä yms.) tai jos diktaattori määrää sarjatuliaseet laillisiksi.

12.9 - Aseen pitäminen kädessa julkisella paikalla ON LÄHTÖKOHTAISESTI LAITONTA edelleen vaikka sinulla olisi aseluvat.

12.10 - Fosfori kranaatin tarkoitus on ehostaa roolipeliä ja raiditilanteita. Et saa tuhota toisten pelaajien rakennuksia ilman siihen perustuvia syitä. Esimerkiksi raidi tilanteessa saat tuhota ainoastaan sen mikä on välttämätöntä. (Hyvä nippelisääntö on että aina jos tuhoat jotain osaat myös selittää siihen perustuvan tarkan syyn ylläpidon jäsenelle.)

Wiremod säännöt

13.1 - Wiremod-rakennelmat eivät saa tuoda epäreilua etua sinuun, verrattuna muihin kanssapelaajiin.

13.2 - Wiremod-rakennelmat eivät saa olla palvelimen suorituskyvylle raskaita.

13.3 - Yleiset rakennussäännöt koskevat myös wiremodia. (ks. 8.4 jne.)